Events

Heb je iets te vieren? Dat kan bij het Zwaantje.

Wij zijn zeer ervaren in het organiseren van evenementen. Er worden bij ons regelmatig besloten feesten en zakelijke bijeenkomsten gehouden. Onze locatie beschikt over een gezellige ruimte tot maximaal 120 personen. Daarnaast is er genoeg ruimte voor een dj of een kleine band, om jouw event van muziek te voorzien.

Qua eten en hapjes is een walking dinner een van onze specialiteiten tijdens evenementen. Hierbij lopen wij rond met verschillende kleine gerechten. Hierdoor zit je niet op een vaste plek aan tafel, maar kunnen je gasten en jij zelf vrij rondbewegen. Op die manier kunt je aan alle genodigden genoeg aandacht besteden.

Wilt je dus een trouwerij, zakelijk diner, verjaardagsfeest of een receptie organiseren? Neem dan direct contact met ons op! Wij maken graag tijd voor je vrij om de plannen door te spreken en een gepersonaliseerde offerte voor je te maken. Samen met jou maken wij er een geslaagd feest van!

Wil je weten wat we voor je evenement kunnen betekenen?

Vul het onderstaande contactformulier in en wij komen hier zo snel mogelijk op terug. Voor dringende vragen kun je ons altijd bellen. Lees ons privacy statement om te zien hoe wij met jouw gegevens omgaan. 

* Velden met een * zijn verplicht